4100 Newport Place, Suite 800, Newport Beach, CA 92660|Sally@amirghaharilaw.com

ویزای فامیلی آمریکا #ویزا

 

گرین کارت برای اقوام درجه یک هر شهروند امریکایی

 
قوانین مهاجرت، برای وسعت دادن به جمع خانواده، به شهروندان امریکایی اجازه درخواست برای اقامت دائم امریکا جهت اقوام واجد شرایطشان را می دهد. اقوام درجه یک واجد شرایط شامل:

همسر
فرزند مجرد زیر 21 سال
والدین ( درصورتیکه شهروند امریکایی متقاضی بالای 21 سال باشد)

اقوام درجه یک دارای اولویت ویژه مهاجرتی بوده مجبور نیستند برای آماده شدن ویزا در نوبت قرار گیرند زیرا برای این گروه خاص تعداد ویزای نامحدودی موجود میباشد.

گرین کارت برای اعضای خانواده هر شهروند امریکایی

 
حتی اگر اعضای خانواده یک شهروند امریکایی اقوام درجه یک او نباشند طبق دسته بندی       Family  Preference باز هم او می تواند اسپانسر آنها شود. اقوام واجد شرایط شامل:

پسر و دختر مجرد بالای 21 سال
فرزندان متاهل با هر سنی
خواهر و برادر(درصورتیکه شهروند امریکایی متقاضی بالای 21 سال باشد)

ازآنجاییکه سالیانه تعداد افراد قابل پذیرش برای مهاجرت طبق این دسته بندی، از طرف کنگره محدود میباشد بنابراین معمولا قبل از آماده شدن ویزا، دوره انتظار وجود خواهد داشت.

گرین کارت برای اعضای خانواده فردیکه اقامت دائم امریکا را داشته باشد

 
ممکن است افرادیکه اقامت دائم امریکا را دارند برای همسرشان و یا فرزند مجرد خود با هر گروه سنی درخواست مهاجرت به امریکا کنند. ازآنجاییکه سالیانه تعداد افراد قابل پذیرش برای مهاجرت طبق این دسته بندی، از طرف کنگره محدود میباشد بنابراین معمولا قبل از آماده شدن ویزا، دوره انتظار وجود خواهد داشت.

گرین کارت برای گروه خاصی از افراد خانواده

 
این برنامه محدود به افرادیست که از شرایط خاصی برخوردار باشند و در زمان مشخص شده ای درخواست داده باشند. افراد واجد شرایط این طبقه بندی شامل:

همسر و فرزند ضرب و شتم شده
نامزد
شخص متولد شده از یک دیپلمات خارجی امریکا
غیرمهاجرتی
همسر […]

ویزای سرمایه گذاری آمریکا #ویزا

 

Green Card Through Investment

Entrepreneurs (and their spouses and unmarried children under 21) who make an investment in a commercial enterprise in the United States and who plan to create or preserve ten permanent full time jobs for qualified United States workers, are eligible to apply for a green card (permanent residence).

Up to 10,000 visas may be authorized each fiscal year for eligible entrepreneurs.

You must invest $1,000,000, or at least $500,000 in a targeted employment area (high unemployment or rural area).  In return, USCIS may grant conditional permanent residence to the individual.
گرین کارت از طریق سرمایه گزاری(EB-5)
 درروش (EB-5) کارآفرینان و سرمایه گذارانی که که در ایالات متحده  سرمایه گزاری تجاری نمایند ، میتوانند برای خود و همسرو فرزندان مجرد زیر 21 سال خود گرین کارت دریافت نمایند. سرمایه گئاری انتخابی میبایستی  حد اقل 10 فرصت شغلی داثمی و   تمام وقت در ایالات متحده ایجاد نماید.
طبق قوانین فعلی حد  اکثر تا  10000 ویزای(EB-5)  در هر سال برای سرمایه گذاران واجد شرایط  صادر میشود.
وفق روش مرسوم  حد اقل مبلغ سرمایه گزاری 1،000،000 دلار میباشدو یا وفق مقررات جدید حداقل سرمایه گزاری مبلغ  500,000 دلاراست  که میبایستی در پروژه ها و بیزنس های واقع در مناطق  تعبین شده توسط مقررات  USCIS ( مناطق با درصد بالای بیکاری ) سرمایه گزاری شود.
 
E-2 Treaty Investors

The E-2 nonimmigrant classification allows a national of a treaty country (a country with which the United States maintains a treaty of commerce and navigation) to be admitted to the United States when investing a substantial amount of capital in a U.S. business.  Certain employees of such a person or of a qualifying organization may also be eligible for this classification.  (For dependent family members, see “Family of E-2 Treaty Investors and Employees” below.)

See U.S. Department of […]

  • Permalink Gallery

    ویزای شغلی آمریکا #ویزا #امیرقهاری #مهاجرت

ویزای شغلی آمریکا #ویزا #امیرقهاری #مهاجرت

 

Green Card Through Self Petition

In two classifications of immigrant workers, the workers are not required to have a job offer and may self-petition (the worker does not need an employer to sponsor them).  These categories include:

 

Individuals of extraordinary ability in the sciences, arts, education, business or athletics, (EB-1)

Individuals who were granted a National Interest Waiver (NIW), (E21)

Note: You may NOT self-petition based on employment, if you are not in one of these two categories. For other employment based green cards, see the “Green Card Through a Job Offer” or “Green Card Through Investment” pages.

Individuals of extraordinary ability are considered to be the best of the best in their field and it is an eligibility category that applies to very few individuals.  Examples of who may be considered an E11 immigrant include Nobel Prize winners, notable athletes, and others who have achieved great successes in their field.
 
گرین کارت از طریق دادخواست فردی(EB-1)
دو دسته از کارکنان مهاجر، نیازی به پیشنهاد شغلی نداشته و بصورت فردی درخواست مهاجرت می کنند. (برای این کارکنان نیازی به کارفرما جهت اسپانسر شدن نیست). این دسته بندی شامل:

افراد با تواناییهای خارق العاده در علوم پایه ، هنر ، تحصیلات ، کسب و کار و یا ورزش ، ( ( EB-1

لازمه واجد شرایط بودن برای ویزای EB-1 این است که افراد با تواناییهای خارق العاده، بهترین بهترینها در رشته خود باشند. بعنوان مثال برنده جایزه نوبل ، ورزشکاران مطرح و افرادیکه موفقیتهای بینظیری را در رشته خود بدست آورده اند.

افرادی که توانایی ارائه کاری که باعث منافع اجتماعی شود را دارند.

توجه : اگر شما در هیچیک از دو گروه فوق قرار نمی گیرید، برای گرفتن گرین کارت میتوانید به بخش گرین کارت از طریق پیشنهاد شغلی و یا گرین کارت […]

ویزای ای بی 5 برای سرمایه گذاران

درباره ما